0
€ 0,00Excl. BTW
€ 0,00 Incl. BTW

Je winkelwagen is nog leeg

product toegevoegd Bekijk

Retouren

Wanneer je een product wilt retourneren dan vragen wij je het volgende te doen:

 1. Je meldt bij klantenservice@gyzs.nl dat je een product wilt retourneren
   
 2. Je kunt hier je retourformulier downloaden. Dit formulier moet je altijd bijvoegen bij je retourzending. Retouren waarbij het formulier ontbreekt, hebben een langere verwerkingstijd.
 3. Hoe je het terugstuurt hangt af van je pakket

  Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van het pakket en betaalt zelf de kosten voor het retour zenden. Wanneer GYZS je een verkeerd of defect product heeft gestuurd of wanneer GYZS op een andere manier een fout heeft gemaakt dan zijn de kosten voor het retourneren voor GYZS. We maken het terugsturen wel makkelijker voor je.
  Je kunt daarom kiezen om gebruik te maken van ons antwoordnummer: GYZS.nl - Antwoordnummer 1115 -  1700 VH - Heerhugowaard. 
  Let op: de verzendkosten van de retourzending worden verrekend bij het crediteren van je order. 

  Weegt je pakket minder dan 30kg en is deze korter dan 170cm?

  Bij standaardpakketten die voldoen aan de voorwaarden van PostNL zullen wij slechts eenmalig € 6.75 incl. BTW verrekenen bij je terugbetaling. Dus ook bij het retourneren van meerdere pakketten zullen wij slechts de kosten voor 1 pakket verrekenen. Nadat wij je retourpakket ontvangen hebben en gecontroleerd hebben op compleetheid en eventuele beschadigingen, zullen wij je betaling binnen 30 dagen terugstorten op je rekening. 

  Weegt je pakket zwaarder dan 30kg en is deze langer dan 170cm?

  Bij pakketten zwaarder dan 30kg of langer dan 170 cm vragen wij je om eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Deze pakketten kunnen niet verstuurd worden met PostNL. Dergelijke pakketten worden door een aparte vervoerder met een grotere vrachtwagen opgehaald. Bij deze pakketten zullen wij slechts eenmalig € 12.50 incl. BTW verrekenen. Dus ook bij het retourneren van meerdere pakketten zullen wij slechts de kosten voor 1 pakket verrekenen. Nadat wij je retourpakket ontvangen hebben en gecontroleerd hebben op compleetheid en eventuele beschadigingen, zullen wij je betaling binnen 30 dagen terugstorten op je rekening.
   
 4. Afhankelijk van de reden van de retourzending zullen wij het aankoopbedrag binnen 30 dagen terugstorten op je rekening
   
 5. Gemiddeld duurt het 7-10 werkdagen voordat retourpakketten afgeleverd worden bij GYZS.nl