0
€ 0,00Excl. BTW
€ 0,00 Incl. BTW

Je winkelwagen is nog leeg

product toegevoegd Bekijk

Gehoorbescherming bij GYZS.nl (38)

Voor een goede gehoorbescherming kunt u uiteraard terecht bij GYZS.nl. In ons uitgebreide assortiment. Hier vindt u alles over gehoorbescherming en de daarbij behorende producten. U kunt rekenen op professionele garantieafhandeling en online service. Gehoorbeschadiging voorkomen met een gehoorbescherming is iets wat u serieus moet nemen. Uw gehoor verdient een solide bescherming! Met de juiste gehoorbescherming voorkomt u gehoorbeschadigingen en slechthorendheid. Vergelijk uit onze diverse soorten gehoorbescherming en profiteer zo snel mogelijk van de voordelen tijdens uw werkzaamheden. Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Gehoorbescherming

Waarom gehoorbescherming?

Gehoorschade is een van de meest voorkomende aandoenigen in heel Nederland. Gehoorschade wordt in het algemeen onderschat door de mens, dit gebeurt namelijk omdat gehoorschade pas wordt gemerkt wanneer het te laat is. Daarbij is gehoorschade niet meer te genezen. Daarom is het belangrijk dat u uw oren goed beschermd. Het aantal mensen met gehoorschade blijft groeien. Mensen moeten zich bewust maken van de risico’s van harde geluiden. Ongeveer 90% van alle meldingen overgehoorschade nemen plaats in de bouwsector. Sommige mensen kopen goedkopen hoofdkappen of schuimpropjes die na gebruik meteen kunnen worden weggooid maar meestal zit dit niet goed en het geluid van buiten wordt niet goed gedempt. Herrie op bouwplaatsen is dus een probleem die nog steeds veel voorkomt. Dit heeft natuurlijk invloed op uw werk maar ook op uw sociale leven, gevoelens van afhankelijkheid en depressie zijn een voorbeeld hiervan. Het probleem hiervan is dat relatief weinig mensen hulp zoeken of wachten te lang om te handelen. Daarom adviseren wij om goede gehoorbescherming te kopen.

Zeker wanneer u in een omgeving met harde geluiden werkt is het van belang om uw oren goed te beschermen tegen de harde geluiden. Een gewoon gesprek tussen mensen levert ongeveer 60dB. Het gevaar voor gehoorschade begint bij een werknemer vanaf de 80dB. Bij alle geluiden boven de 80dB is de werkgever verplicht om gehoorbeschermers te bieden aan de werknemers. De werknemer is oficeel verplicht om de gehoorbeschermers te dragen. De functie van de gehoorbeschermer is om het geluid te dempen en het gehoor te beschermen. De harde geluiden worden tot wel 32dB gedempt. Daarnaast is de werkgever volgens de Arbowet verplicht om een bijpassende toelichting te geven over de risico’s van gehoorschade, en als het van toepassing is een gehoortest aan te bieden.

Muziek luisteren terwijl uw oren worden beschermd klinkt best goed toch? Voorkom daarom gehoorschade tegen harde geluiden met deze gehoorbeschermer. Naast een ingebouwde digitale radio is deze gehoorbeschermer ook in het bezit van een ingebouwde mp3 en bluetooth.

Dankzij de ingebouwde antenne u gebruik maken van de digitale radio, u kunt naar alle radiostations luisteren die er maar kunnen zijn van FM. Zo kunt u uw werkzaamheden verrichten terwijl u naar uw favoriete radioprogramma aan het luisteren bent. Als u de zender wil veranderen dan kan dit door op de + of – knop te drukken. Er is ook de mogelijkheid om je favorieten zender op te slaan. U kunt maximaal 5 zenders opslaan.

Als u gebruik wil maken van bluetooth moet u deze eerst koppelen aan een apparaat dat ook bluetooth beschikt. Die doet u door de bluetooth van bijvoorbeeld een mobiel apparaat aan te zetten en dan voor de optie scannen kiezen. Wanneer u dit heeft gedaan kunt u gebruik gaan maken van bluetooth en op deze manier naar u favoriete muziek luisteren.

Met de ingebouwde mp3 kunt u ook naar uw favoriete muziek luisteren door de eerste keer uw favoriete muziek te downloaden in de SD-kaart. Het eerste wat u moet doen is muziek downloaden via een computer. Vervolgens moet u de USB- kabel in beide apparaten zetten en deze koppelen om de gedownloade muziek te plaatsen in de SD-kaart. De SD-kaart wordt samen met de USB-kabel meegeleverd wanneer u de gehoorbeschermer met digitale radio, bluetooth en ingebouwde mp3 besteld.

U kunt ook muziek luisteren zonder deze te downloaden via de USB-aansluiting. De gehoorbeschermer heeft een AUX-aansluiting met een ingang van 3.5mm. Dus kunt u muziek luisteren via een iPod of een ander apparaat zonder probleem.

U krijgt dus genoeg keuzen om uw oren te verwennen doormiddel een muziekje. Wanneer u even geen zin meer heeft om muziek te luisteren is dit mogelijke door de functie voor muziek uit te schakelen. Dit heeft uiteraard geen invloed op de geluidsdemping, uw oren worden net zo goed beschermd tegen harde geluiden met of zonder muziek.

Om roest en andere beschadegingen door zweet tot een minimum te beperken zit de elektronica in de buitenste deel van de schelp geïnstalleerd.

De oorkussens zijn zacht en breed dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de mogelijkheid voor oorpijn of dat het niet comfortabel zit. De oorkussens zijn vervangbaar. Deze kunt u los bestellen.

U kunt de bekers en oorkussens reinigen en desinfecteren met een mild allesreiniger en water.

Bij GYZS.nl bieden wij verschillende mogelijkheden om uw gehoor te beschermen. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Voordelen
 • Makkelijk te verbinden via bluetooth
 • Voorkomt gehoorschade
 • Harde geluiden worden goed gedempt
 • Muziek luisteren zorgt voor een beter uithoudingsvermogen
 • Zachte oorkussens
 • Waarschuwing wanneer batterij bijna op is
 • Het gaat vanzelf uit na 4 uur zonder de gehoorbeschermer gebruikt is
Nadelen
 • Je krijgt minder mee van je omgeving

“Ik werk al jaren in de bouw en heb altijd oordoppen gedragen. Wat ik aan het begin goed vond aangezien het goedkoop was. Maar met de tijd vond ik het steeds moeilijker om elke ochtend naar mijn werk te gaan, ik vond het steeds minder leuk. Ik werk in een omgeving dat heel lawaaierig is dus communicatie met andere collega’s gaat niet echt. Je bent continue bezig met eentonige klussen en dat is het eigenlijk. Ik had het met een andere collega er over en hij zei dat hij precies hetzelfde had. Hij raadde mij toen aan om gehoorschermers te kopen met radio. Uh… gehoorbeschermers met radio? Ik geloofde hem eerst niet totdat hij mij zijn gehoorbeschermer heeft geleend. Ik heb hem toen gevraagd waar hij de gehoorbeschermer heeft besteld. Hij had deze via GYSZ.nl besteld en de dag daarna meteen thuis ontvangen. Die zelfde avond toen ik thuis kwam heb ik dezelfde gehoorbeschermers besteld. En inderdaad de volgende dag werd het gestuurd. Ik was nog best verrast omdat de gehoorbeschermer niet alleen in het bezit is een radio maar ik kan ook gebruik maken van bluetooth of mp3. Volgende ochtend ging ik werken met me nieuwe gehoorbeschermer en ik merkte gelijk dat ik meer zin had om te werken! Ik was opeens gemotiveerd door de muziek en toen leek het ook echt alsof de dag super snel voorbij was gevlogen. Ik heb de gehoorbeschermers nu al 2 maanden geleden besteld en ben nog steeds zo tevreden! Als ik even geen radio wil luisteren kan ik via bluetooth muziek via mijn telefoon luisteren. Maar ook via mijn IPod is het mogelijk om muziek te luisteren via de AUX. Ik raad gehoorbeschermer met digitale radio, bluetooth en mp3 zeker aan! Sinds dan zien mijn werkdagen er anders uit en heb ik meer motivatie om mijn werk goed te doen.”

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of weet u niet zeker welke gehoorbeschermer het beste bij u past? Neem dan contact op met onze klantenservice of bel naar 0224 212 016. Uw vragen zullen zo snel mogelijk beantwoord worden.